Menu
Your Cart

Gladiator Sport

De Gladiator Sports Black Emperor bied het beste van 2 werelden. Razend populaire lange fit in combinatie met duurzame latex. De Gladiator Sports Black Emperor beschikt over een verwijderbare band, waardoor je de handschoen zowel met als zonder band kan dragen. Met de negative cut creeer j..
€89,95
Excl. BTW:€74,34
Gladiator Keeperhandschoen Black King Gladiator Keeperhandschoen Black King
Label
DetailsDe Gladiator Sports Black King bied het beste van 2 werelden. Razend populaire lange fit in combinatie met duurzame latex. De Gladiator Sports Black King beschikt over een zogenaamde easy entrance aan de bovenkant van de handschoen waardoor er makkelijker in te komen is. Met de negative cut c..
€79,95
Excl. BTW:€66,07
Details De Gladiator Sports Golden Emperor bied het beste van 2 werelden. Razend populaire lange fit in combinatie met duurzame latex. Met de Hyla Reverse cut creeer je optimale pasvorm die strak om de hand zit maar waar je wel een groter vang oppervlak hebt dan met een negative cut. Door..
€79,95
Excl. BTW:€66,07
De Gladiator Sports Liberty Pro is de eerste in deze serie met de nieuw ontwikkelde Gladiator G-Tec Grip latex. Met deze handschoenen heeft Gladiator een fantastische negative cut pasvorm gecombineerd met een monsterlijke grip in alle weersomstandigheden.In vergelijking met de G-Tec contact 20Pro la..
€62,95
Excl. BTW:€52,02
De Gladiator Sports Camo Green is de eerste in deze serie met de nieuw ontwikkelde Gladiator G-Tec Grip latex. Met deze handschoenen heeft Gladiator een fantastische negative cut pasvorm gecombineerd met een monsterlijke grip in alle weersomstandigheden.In vergelijking met de G-Tec contact 20Pro lat..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Details De Gladiator Sports Urban 3 is de opvolger van de razend populaire Gladiator Sports Dazzle 3. Hij beschikt over Negative Cut waardoor de Gladiator Sports Urban 3 qua pasvorm ontzettend gewilde handschoen is. Dit in combinatie met verwijderbare fingersafe maakt het een heel vaak ge..
€58,45
Excl. BTW:€48,31
Details De Gladiator Sports Urban 2 is de opvolger van de razend populaire Gladiator Sports Dazzle 2. Door zijn Hybrid-Flat cut pasvorm en sterke latex is de Gladiator Sports Urban 2 een populaire keus bij een hoop keepers. Daarnaast beschikt de Gladiator Sports Urban 2 over een verwijder..
€49,45
Excl. BTW:€40,87
Details De Gladiator Sports Urban 1 is het instapmodel van de nieuw Gladiator Sports collectie. De Gladiator Sports Urban 1 is uitgevoerd met een platte vinger. Daarnaast beschikt de Gladiator Sports Urban 1 over verwijderbare fingersafe. Eigenschappen: Palm: 4 mm G-tec soft latex plu..
€40,45
Excl. BTW:€33,43
Het populaire Beschermings shirt / Ondershirt voor keepers is de absolute nummer #1 van ondershirts van dit moment en wordt speciaal aanbevolen door topkeepers. De ondershirts bieden maximale bescherming (biedt padding en bescherming op de elleboog, schouders en vitale delen) en beschik..
€59,95
Excl. BTW:€49,55
Bent u op zoek naar een beschermingsbroek voor tijdens het sporten of een compressiebroek voor alle sporten, hardlopen, of voor overdag voor de scherpste prijs? De Gladiator Sports beschermingsbroeken en compressiebroeken kwamen als beste uit de test van maar liefst 14 merken en hebben de be..
€49,95
Excl. BTW:€41,28
Bent u op zoek naar een beschermingsbroek voor tijdens het sporten of een compressiebroek voor alle sporten, hardlopen, of voor overdag voor de scherpste prijs? De Gladiator Sports beschermingsbroeken en compressiebroeken kwamen als beste uit de test van maar liefst 14 merken en hebben de be..
€49,95
Excl. BTW:€41,28
Op zoek naar de bescte bescherm broek / keepersbroek  voor alle sporten, skiën hardlopen, werken en wellicht voor dagelijks gebruik? Dan adviseren we zeker de Gladiator Sports beschermbroek. De broek wordt door specialisten namelijk verkozen als de beste compressiebroek van dit moment! ..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
1 - 12 van 12 (1 pagina's)